Creare site

Design – ul site - ului firmei dumneavoastră va stârni interesul, va place şi va crea o relaţie strânsă de încredere, între dumneavoastră şi vizitatorii virtuali din internet.

Firma noastra din Bucuresti foloseşte programe software de ultimă generaţie de prelucrare a imaginilor pentru internet, obţinându-se o prezentare optimă şi integrare perfectă în paginile web.

Tehnologia Flash design o folosim pentru a realiza bannere publicitare integrate într-o pagină web sau pentru a crea un întreg site cu efecte vizuale deosebite.

creare site BucurestiDacă aveţi nevoie de un logo definitoriu, realizăm logo design pentru cele mai exigente cerinţe.

Suntem experţi în utilizarea CSS ( Cascading Style Sheet ) – pentru ca site –ul dumneavoastră să aibă un design unitar pe toate paginile. Un web design realizat cu CSS este ceea ce se recomanda astazi. Realizăm de asemenea aplicaţii web dinamice cu interogare de baze de date.

Pentru cei ce doresc sa aiba un blog personal, firma noastra este alegerea potrivita. De asemenea, daca firma dumneavoastra doreste un forum de discutii despre specificul acesteia, apelati la noi.

In tot procesul de creare site, acesta va fi postat pe o adresa web speciala pentru probe, astfel incat veti controla realizarea site - ului conform cerintelor dumneavoastra de web design.

În concluzie, cunoaştem arta de creare a unui site care să vorbească despre afacerea dumneavoastră pe internet, prin servicii de creare site profesionale.

Prin design – ul paginilor web  pe care le realizăm, promovăm pe internet calitatea şi bunul gust. Pentru un parteneriat care să promoveze interesele clienţilor noştri şi să asigure calitate, promovăm o ofertă comercială avantajoasă.

Vizitaţi oferta firmei noastre de optimizare a site – ului dumneavoastră pe motoarele de căutare, un motiv în plus ca să ne contactaţi. Veti fi convinsi ca suntem cea mai potrivita alegere.

Creare website optimizat

Va recomandam realizarea site - urilor optimizate pentru motoarele de cautare. Prin realizare a unui site prietenos pentru motoarele de cautare, " search engine friendly ", acesta va fi mai usor de indexat de motoarele de cautare. Pozitionarea de catre acestea pentru anumite cuvinte cheie este influentata de procesul de realizare a site - ului

Creare site - ultimele lucrari realizate de noi:

  • Creare Rent-trailers.ro
  • Realizare magazin online wibox.ro
  • website delonix.ro

Pentru mai multe detalii, vizitati pagina de Portofoliu