Web designul te departajeaza

Ideea conform careia web designul te departajeaza de celelalte site-uri este cat se poate de adevarata, altfel cum iti explici faptul ca unele pagini web au un succes enorm intr-un anumit domeniu, iar altele care sunt implicate in acelasi domeniu abia sunt indexate de motoarele de cautare?

webdesign Unii ar spune ca publicitatea conteaza foarte mult, ceea ce este adevarat pentru ca fara publicitate site-ul nu ar deveni cunoscut, insa este oare suficienta doar reclama pentru a atrage si a pastra vizitatorii? In mod clar nu, deoarece nimeni nu vrea sa-si investeasca timpul – un lucru atat de pretios in secolul in care noi traim – intr-un loc unde nu are parte de informatie calitativa, respect si siguranta.

Mai departe apare o alta problema legate de experienta in domeniu, deoarece atat timp cat nu ai mai construit site-uri, nu ai facut greseli si nu ai luat-o de la inceput iti va fi aproape imposibil sa reusesti din prima, astfel ca angajarea unui web designer sau a unei firme de web design devine o optiune foarte potrivita, insa pretul este piedica cea mai frecvent intalnita.

La ora actuala exista o idee gresita, in majoritatea domeniilor de activitate, conform careia un pret ridicat inseamna intotdeauna un serviciu de calitate, iar preturile scazute iti ofera o performanta mai slaba prin comparatie. Nimeni nu reuseste sa intre intr-un domeniu nou cu preturi mari si sa spere la succes, ori daca acest lucru se intampla situatiile sunt foarte rare, asadar mai important decat acest aspect este calitatea si portofoliul. Atat timp cat un web desginer iti poate prezenta un portofoliu de lucrari destul de atractiv poate deveni alegerea cea mai buna cu toate ca pretul este mic. In concluzie sunt mai multi factori care trebuie luati in considerare, iar partea financiara nu trebuie sa cantareasca intotdeauna foarte greu.